Samana Sint-Amands en Elsum

Samana, beter bekend als het vroegere Ziekenzorg, bekijkt de wereld vanuit het perspectief van mensen met een chronische ziekte en hun mantelzorgers, maar ook van alleenstaanden. Dat is ons fundament. En daarop bouwen we met enthousiasme en trots tal van activiteiten en projecten die hun levenskwaliteit willen verbeteren.

Samana is er voor mensen die zich eenzaam voelen en/of er alleen voor staan. Maar ook wil Samana mensen met een chronische ziekte volwaardig laten deelnemen aan het maatschappelijk leven, waarbij we uitgaan van de totale gelijkwaardigheid tussen alle betrokkenen. Tussen zij die lijden aan een chronische ziekte en diegenen die hen omringen, met name hun mantelzorgers en de duizenden vrijwilligers van onze organisatie.

Via tal van activiteiten, persoonlijke contacten en een gerichte dienstverlening vergroot en versterkt Samana het sociaal netwerk van alleenstaanden en mensen met een chronische ziekte en hun mantelzorgers. Het ontmoeten van (nieuwe) mensen is nu eenmaal een fundamentele basisbehoefte. En alleen al door die op structurele wijze te vervullen en te stimuleren, bevorderen we de persoonlijke ontwikkeling van de betrokkenen én hun participatie aan het maatschappelijk leven. 

Meer info bij:
Lieve Helsen
helsen.lieve2@gmail.com
0479 45 69 47

Contactpersoon Annita Hannes: 0497 66 03 47 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin